Spenning til siste putt!

PXL 20240907 155844954

Finalen i årets Oslo Golfsenter Outdoor Open ble avholdt på Hakadal lørdag 7. september. Og, rammene kunne ikke vært bedre. En lørdag i september med strålende solskinn og opp mot 25 varmegrader.

Peder Rundberget gikk hardt ut fra start, og var -5 allerede etter 3 hull. Det ble visket om dopingkontroll i kulissene, men etter hvert viste det seg at starten hadde tatt for mye krefter.

Etter en stund så det ut som om det skulle bli Thomas Nygaard som skulle ta hjem seieren, men etter utfordringer på hul 14 og 15, var også han ute av dansen. Tom Holmen-Jensen seilte deretter opp som ny favoritt. Men, nesten helt usynlig, etter OB og trippelbogey på hull 1, snek Thomas Reksten seg gjennom hele feltet, og ledet på -3 etter en parputt på hull 18. Når Tom Holmen-Jensen kom ned bakken fra teeboksen på hull 18, så tenkte vi at dette blir deling mellom han og Reksten. Men det ville seg ikke slik for Tom, han måtte ta til takke med dobbel på 18, og sluttscore -2. Da var det en spiller igjen der ute som kunne blande seg i toppen.

Niklas Persson gikk av greenen på 17 med -1, og trengte en birdie på 18 for å ha muligheten for omspill mot Thomas Reksten. Og med ca. 80 meter igjen til flagget etter en kanondrive åpnet det seg muligheter for Persson. Innspillet setter han ca. 4 meter til siden for flagget, og det ligger til rette for en birdieputt. Den setter Persson! Dermed er det klart for omspill, men med sportsmanship mellom Persson og Reksten ble gutta enige om å dele seieren. Uansett en kjempeinnsats av begge to.

Vi har bland alle deltakerne også trukket ut en lucky looser (se video under) og det ble Per-Tommy Schau som hadde 5 lodd i trekningen etter deltakelse på alle 5 rundene. 

Vi gratulerer til alle vinnerne, og takker alle som har deltatt i en eller flere av de fem turneringen vi har arrangert gjennom sommeren.

Takk for denne sommersesongen, så sees vi inne på senteret i løpet av noen uker!