Medlemskveld

Oslo Golfsenter Kabelgata 39C,Oslo

Sosial kveld med trening og en 9 hulls runde for våre medlemmer. Gratis simulatorleie for våre medlemmer på medlemskvelder. Bli medlem

Gratis

Demodag!

Oslo Golfsenter Kabelgata 39C,Oslo

Lørdag 25 mars har vi invitert Titleist, Callaway, TaylorMade og Srixon til demo dag fra kl.11.00-15.00. Har du lyst til å teste ut de nyeste modellene og få et godt tilbud? Kanskje du ønsker custom fitting av køller? Da kan det lønne seg å stikke innom oss denne dagen. Vi kjører flere konkurranser også en closest to pin og en longest drive konkurranse med flott premier denne dagen!. Gratis parkering. Enkel servering. . Håper du har tid til å stikke innom!

Senior turnering med kaffe og vaffel

Oslo Golfsenter Kabelgata 39C,Oslo

Senior turnering 27 mars Vi har den glede av å kunne invitere til nok en seniorturnering Mandag 27 mars fra kl.10.00-14.00  hvor vi spiller 18 hull (netto slag) med fullt hcp eller Trackman hcp for de som har lavere innendørs hcp. . Banen vi spiller er Stenballegaard Golf Club i Danmark Deltakeravgift(inkl. simulatorleie) er kr.200,-pr. person. (Inkl. kaffe og vaffel) Premiering til  de tre beste. Påmeldingsfrist er fredag 24mars kl.17.00 Dette er ment for alle seniorer, uavhengig erfaring og hcp. Hyggelig om du har mulighet til å komme.   Meld deg på her

Tour de Golf Indoor Online – del finale

Oslo Golfsenter Kabelgata 39C,Oslo

Her møtes alle enkelt runde vinnerne fra de 12 rundene i Tour de Golf Indoor Online 2022/2023. Vinneren av del-finalen får tur til Spania i oktober/november og fri deltakelse i Tour de Golf Invitational, hvor fly t/r, 4 netter overnatting, 3 dager golf og bankett er dekket av Oslo Golfsenter.

Tour de Golf Indoor Online – Finale!

Oslo Golfsenter Kabelgata 39C,Oslo

Her møtes de 8 beste spillerne i hver klasse etter de 12 innledende rundene i årets Tour de Golf Indoor Online.

VTG-Kurs

Oslo Golfsenter Kabelgata 39C,Oslo

Vi arrangerer VTG-kurset «veien til golf» 29 april Vi kjører 5 timers kurset, og Hakadal Golfklubb utsteder kursbeviset. Det forutsettes at deltakeren på forhånd har tatt e-læringskurset på nett. (Golfforbundet). Har du spørsmål vedr. kurset ta kontakt med oss på Oslo Golfsenter eller direkte med Geir Vassenden. Telefon: 901 70 081 eller e-post: geir@oslogolfsenter.no Eller snakk med oss her på golfsenteret. Telefon 24 200 800 Meld deg på her: