Vi har siden 2009 arrangert Golfserie.no vinterserien i simulatorgolf, som er seriespill for vennelag og bedriftslag.

Vi arrangerer også Tour de Golf Indoor som er “online” touren for alle. Golfserie.no for lag, Scamble To Spain for lag og Tour de Golf Indoor Online for enkeltspillere ender opp med finaler i utlandet hvert år, hvor alle vinnere får fly t/r, opphold, golf og bankett dekket av Oslo Golfsenter AS.

Golfserie.no – utendørsserien for lag
I 2024 arrangerer vi for 20. år på rad golfserie.no for 2-manns lag hvor både bedriftslag og vennegjenger kan delta. Sosiale og spennende golfrunder i løpet av våren/sommeren, hvor lagene kjemper om å nå den store finalen i Spania! Lagene spiller 6-7 matcher i løpet av seriespillet og konkurrerer i spillformen Matchplay med 100% hcp på våre utvalgte matchbaner i Oslo området.
Les mer om utendørsserien

Golfserie.no vinterserien for lag

Bli med å kjempe om plass i mesterfinalen i Spania i oktober 2025.

Vinterserien for lag i simulatorgolf spilles på Trackman 4 simulatorer

Vinterserien avvikles f.o.m. ca. 20. oktober 2024 t.o.m. 1. april 2025 med forhåndsbooket terminliste.

Les mer om Golfserie.no

Tour de Golf Indoor Online

Touren for alle som går over 10 søndager gjennom vinteren. Her kan du som enkeltperson delta og spille så mange runder du ønsker og fortsatt har mulighet til å vinne tur til Spania i 2024.

Les mer om TDG Indoor Online

Scramble To Spain

Tomanns scramble- 18 hull, hvor de to beste lagene hver måned går til finale i begynnelsen av mai. Start 1 november og slutter 30 april. 

Som deltaker i Scramble To Spain, kan laget ha inntil fem forsøk hver måned.
Laget må selv booke simulatortid (minimum 2 timer) på Oslo Golfsenter og gi beskjed om at de ønsker å spille Scramble To Spain.

Les mer om Scramble To Spain