Anine Bjørntvedt vinner av Oslo Golfsenter Spring Invitational 2024!

anine markus gunnar anoreta

Oslo Golfsenter Spring Invitational ble i år avviklet på Anoreta Golf (Malaga) og gikk over tre dager, med de to første dagene som netto eclectic og siste dagen som ren netto slag konkurranse. Anine Bjørntvedt klarte å sette sammen en netto 55 runde (-17) etter to dagers eclectic og ledet med 4 slag på Markus Sanne som igjen var et slag foran Jochen Haenisch.

I den  tredje, og avgjørende runden gikk Markus Sanne og Anine Bjørntvedt på 75 slag netto (+3) og Gunnar Westby-Aspeli to slag bak på 77 slag netto. Med dette resultatet vant Anine Bjørntvedt turneringen på 130 slag netto. Nummer to ble Markus Sanne med 134 slag netto og på tredjeplass kom Gunnar Westby-Aspeli på 143 slag netto.

Turneringen var en del av en ukes tur med 22 deltakere, som koste seg i sommervarme og med noen gode og noen dårlige golfrunder. Oslo Golfsenter takker for en meget hyggelig tur og gratulerer vinneren Anine Bjørntvedt, som i tillegg til gullmedalje, fikk med seg et gavekort på kr.2.000,- fra Oslo Golfsenter og en golf piquet fra Anoreta Golf.

Vi vil også takke Grappa Reiser som turoperatør med god hjelp under oppholdet og ser frem til høst turen til Alicante golf i oktober.